Ние в медиите

Ембраер 190 вече е във флотилията на България Ер

Обновена е пистата на Летище Варна

Emirates SkyCargo разширява дейността си в Северна Америка

Емил Делибашев, Търговски мениджър на авторитетната глобална авиокомпания: Продажбите на British Airways за България с растеж над 25% през 2011 г.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >

На сайта на телевизия България Он Ер може да видите пълния видео репортаж на Александър Богоявленски от честването на 70-годишнината на Българската гражданска авиация :

21.07.2017 , България Он Ер

Пилоти, инженери, стюардеси, техници, авиодиспечери, инструктори - ветерани и заети в момента служители в авиоиндустрията се събраха на 29 юни 2017 на тържествена церемония в РВД /Bulatsa/, за да отбележат 70-годишнината от първия граждански полет в България по редовна линия София-Бургас на 29 юни 1947г.

Събитието бе организирано съвместно от BULATSA и Асоциацията на българските авиокомпании, Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация”, Летище София и Съюз на ветераните от БГА, с подкрепата на Луфтханза Техник София и водено от автора на Авиошоу, Александър Богоявленски.

Вижте атмосферата в залата и чуйте какво казаха директорът на Асоциацията на българските авиокомпании /АБА/ и управител на Института по въздушен транспорт Светослав Станулов и зам.-министърът на транспорта Велик Занков в поздравлението на министър Московски.

Информация, снимки от честването и поздравителните адреси са качени на сайта на асоциацията:

www.association-aba.org