Ние в медиите

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан Кръстев се срещна днес с представители на Aсоциацията на българските авиокомпании.

Райков вади на светло парите на държаните фирми Работна група ще пише нови правила за управление на средствата им

Из : Разговор с Кристиан Кръстев, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията

2,7% ръст на пътуващите със самолет

Българските авиокомпании отчитат лек ръст на превозените пътници

На сайта на телевизия България Он Ер може да видите пълния видео репортаж на Александър Богоявленски от честването на 70-годишнината на Българската гражданска авиация :

21.07.2017 , България Он Ер

Пилоти, инженери, стюардеси, техници, авиодиспечери, инструктори - ветерани и заети в момента служители в авиоиндустрията се събраха на 29 юни 2017 на тържествена церемония в РВД /Bulatsa/, за да отбележат 70-годишнината от първия граждански полет в България по редовна линия София-Бургас на 29 юни 1947г.

Събитието бе организирано съвместно от BULATSA и Асоциацията на българските авиокомпании, Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация”, Летище София и Съюз на ветераните от БГА, с подкрепата на Луфтханза Техник София и водено от автора на Авиошоу, Александър Богоявленски.

Вижте атмосферата в залата и чуйте какво казаха директорът на Асоциацията на българските авиокомпании /АБА/ и управител на Института по въздушен транспорт Светослав Станулов и зам.-министърът на транспорта Велик Занков в поздравлението на министър Московски.

Информация, снимки от честването и поздравителните адреси са качени на сайта на асоциацията:

www.association-aba.org