Ние в медиите

BG авиокомпании срещу висока такса "паркинг" Чартърни превозвачи искат спешна среща с министъра, чужденци завземат пазара

Авиокомпанията плаща при вина за отменен полет Не може да даваме обезщетения, ако не са изчистили снега на пистите, казват превозвачите

Губим туристи заради чартъри

Кристиан Кръстев, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията: Ставам и лягам с БДЖ, но не съм министър на железниците Няма време за политика - има време за действие. Не бих подкрепил концесия на летище София на този етап

Българските авиокомпании отчитат 11% спад на превозените пътници Браншът иска транспортното министерство да подготви цялостна 10-годишна стратегия.

На сайта на телевизия България Он Ер може да видите пълния видео репортаж на Александър Богоявленски от честването на 70-годишнината на Българската гражданска авиация :

21.07.2017 , България Он Ер

Пилоти, инженери, стюардеси, техници, авиодиспечери, инструктори - ветерани и заети в момента служители в авиоиндустрията се събраха на 29 юни 2017 на тържествена церемония в РВД /Bulatsa/, за да отбележат 70-годишнината от първия граждански полет в България по редовна линия София-Бургас на 29 юни 1947г.

Събитието бе организирано съвместно от BULATSA и Асоциацията на българските авиокомпании, Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация”, Летище София и Съюз на ветераните от БГА, с подкрепата на Луфтханза Техник София и водено от автора на Авиошоу, Александър Богоявленски.

Вижте атмосферата в залата и чуйте какво казаха директорът на Асоциацията на българските авиокомпании /АБА/ и управител на Института по въздушен транспорт Светослав Станулов и зам.-министърът на транспорта Велик Занков в поздравлението на министър Московски.

Информация, снимки от честването и поздравителните адреси са качени на сайта на асоциацията:

www.association-aba.org