Среща на високо равнище по авиационно финансиране и бизнес стратегий, Лондон, 28-29 Ноември 2012

АБА подкрепи инициативите, свързани с отбелязването на 100 годишния юбилей на българската авиация.

АБА подкрепи Националната информационна кампания за аутизма и събитията свързани с нея - Реализация на Първата у нас Конференция, посветена на Аутизма, която се проведе от 20 до 22 Май 2012

65 години Българска гражданска авиация

Втора среща на високо равнище по авиационно финансиране и бизнес стратегии

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

16.10.2012 ,

По случай 100- годишнината на българската авиация и ВВС на 16.10 2012 г. на площад Авиационен в София  беше открит възпоменателен монумент.
Като жест на единство между гражданската и военната авиация, Асоциацията на българските авиокомпании дари 3000 лв. за построяването на паметника. От своя страна,  България ер, Би ейч ер и Авиостарт финансираха мероприятия по програмата за честването на годишнината. Институтът по въздушен транспорт със свои средства обнови самолета LAZ 7, произведен в България, който се намира на същия площад.