Отбелязахме 66 - годишнината на Българска гражданска авиация

Работна среща с новия министър на транспорта Данаил Папазов

На 2 април се проведе среща на АБА с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан Кръстев.

Пресконференция и Годишна среща на АБА 2013

ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА НАГРАДИТЕ „МАЛКИЯТ ПРИНЦ“ ЗА ПРИНОС КЪМ ПОДОБРЯВАНЕ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА С АУТИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ

04.12.2012 ,

Инициатори и организатори на наградите са сдружение „Тацитус“ и фондация „Стъпка за невидимите деца на България“, обединени във фондация „Фонд за терапии“.

На внушителен концерт-спектакъл в зала „България”, снощи бяха връчени наградите”Малък принц”  за благотворителност от фондация „Тацидос” и „Стъпка за невидимите деца’ . Присъстваха кметът на София, министрите на социалната политика и здравеопазването, зам.министър на образованието и датския посланик, родители на деца с аутизъм, журналисти.

В категорията”Верен дарител” бяха номинирани Асоциацията на българските авиокомпании и Авиокомпания „България ер”.