Отбелязахме 66 - годишнината на Българска гражданска авиация

Работна среща с новия министър на транспорта Данаил Папазов

На 2 април се проведе среща на АБА с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан Кръстев.

Пресконференция и Годишна среща на АБА 2013

ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА НАГРАДИТЕ „МАЛКИЯТ ПРИНЦ“ ЗА ПРИНОС КЪМ ПОДОБРЯВАНЕ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА С АУТИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ

Пресконференция и Годишна среща на АБА 2013

26.03.2013 ,

На 23 март т.г. в хотел"Вега" се проведе традиционната годишна среща на Асоциацията на българските авиокомпании. На пресконференцията, предшестваща срещата, Председателят на АБА , г-н Светослав Станулов, представи  анализа на авиационния пазар за 2012 г. Участващите в пресконференцията членове на УС на АБА отговориха на зададените към тях въпроси. В присъствието на представителите на авиокомпаниите и Института по въздушен транспорт, на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията,  ГД ГВА, ветерани от гражданската авиация ,партньори и гости, бяха връчени журналистическите награди за 2012 г. Освен членовете на АБА, специална награда представи и Луфтханза техник -България.

Награди получиха следните журналисти:

Статуетка, грамота и награди от авиокомпаниите:
Ана Заркова - в. "Труд"
Николай Василковски с оператор -Цоньо Данчев - Нова телевизия

Грамота и награди от авиокомпаниите:
Веселин Стоянов
Белчо Цанев - в."Стандарт"
Ралица Даскалова - в."24 часа"
Лиана Панделиева -в."Монитор"
Тaня Киркова - сп." Икономика"
Радослава Димитрова - България Он Еър