08 Март 2012

С решение на УС, АБА упълномощи Асоциацията на индустриалния капитал да я представлява като работодателска организация в Съвета за тристранно сътрудничество.

Годишната среща

АБА покрепи отбелязването на Сетовния ден за информираност по проблемите на аутизма, организизирано у нас от фондация"Стъпка за невидимите деца на България"

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

08 Март 2012

08.03.2012 ,

На 8 март 2012 г., в партньорство със  Съюза на ветераните от БГА Балкан , АБА участва в организирането на тържество, под надслов „100 години българка в небето”. Изказвания направиха представителки на различни  поколения  -жени- пилоти от България ер, Българиен Ер Чартър, курсантки от ВВС, ръководителки на авиоклубове, състезателки по парашутизъм. Основен доклад за участието на жените през 100-годишния период от историята на българската авиация изнесе о.з. полк.Иван Петков. АБА осигури участието на най-младото поколение пилотки, обучени да управляват  самолети Ербъс 320 и МD82.