Летище София събира мнения на пасажери

30.03.2012 , Български транспортен вестник, Стр. 4

Летище София ще търси обратна връзка от своите клиенти. Инициативата се казва „Ние ценим вашето мнение“ и е насочена към всеки пътуващ, гост и посетител на най-голямото българско летище.

Пътниците и гостите на наземния оператор вече имат възможност да изразят своето мнение, като попълнят онлайн анкетна карта на www.sofiaairport.bg, раздел „Услуги“, рубрика „Коментари и препоръки“. Другият начин е с анкетна карта, която може да се намери на гише „Информация“ на Терминал 1 и Терминал 2. Тя може да се предаде и след преминаване на паспортно-визов контрол.

Софийската аерогара подема още една инициатива. За своята 75-годишнина и по повод 100-годишнината на българската авиация Летище София се отваря за посещения на граждани. Новото предложение „Опознавателни обиколки на Летище София“ е насочено към любителите на въздухоплаването от всички възрасти. То ще представя по достъпен начин дейността и съоръженията на най-големия граждански аеропорт в България.

През април децата от столичните детски градини и учениците до 4-ти клас могат безплатно да участват в организираните опознавателни обиколки, да се запознаят с летищния комплекс и различните професии на служителите. През месеца на авиацията на територията на аерогарата ще бъде представена изложба от рисунки на малчугани на тема: „Къде спят самолетите“. Тя се организира по проекта „На гости на Летище София“. Със съдействието на авиокомпания „България Ер“ децата ще се качат на самолет и ще се запознаят с дейността на пилотите и стюардесите.

Информация за опознавателните обиколки и заявка за посещение могат да бъдат намерени в интернет страницата на Летище София www.sofiaairport.bg, меню „Услуги“, раздел „Опознавателни обиколки“.