ИАНМСП и водещото световно издание Financial Times организират съвместен уебинар на 7-ми юли

Уважаеми госпожи и господа,

От Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия информират, че заедно с водещото световно издание Financial Times организират съвместен уебинар на 7-ми юли 2022 г.

Настоящата покана дава възможност за включване и на живо от залата на ИАНМСП на ул. „Леге“ 2-4 в София.

ИАНМСП и водещото световно издание Financial Times (FT) организират съвместен уебинар, който ще запознае родните МСП с всички комуникационни формати на медията, включително редица онлайн и офлайн събития, посветени на бизнес сектора, на 7-ми юли от 11 часа.

Те ще бъдат представени от Робърт Грейндж, глобален директор „Реклама“ на Financial Times, който ще представи още предстоящия специален обзор, посветен на бизнес  и инвестиционните възможности в България. В повече от 100 специални обзора годишно журналистите на FT предоставят на своите читатели ценна информация, анализи и прогнози, които са източник и бизнес гид при вземане на управленски решения, за инвестиции, бизнес партньорства, сключване на сделки, закупуване на имоти, потребление на продукти  и ползване на услуги, туризъм и др.

Наред с това участниците в уебинара ще могат да се включат с въпроси в специалната Q&A сесия, както към Financial Times, така и към ИАНМСП.

Работен език на събитието: Английски

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО ЗА ОНЛАЙН ИЛИ ПРИСЪСТВЕНО УЧАСТИЕ ТУК:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefPoUNarlLSYEHmAaWNoQ3OMKSfiW91s36kOYcOe_H4GatbA/viewform